Om Regel Media

Regel Media ejes og drives af Kristian Regel, der er uddannet Film- og TV Produktionstekniker ved Media College Denmark i Viborg.

I mere end 15 år har Kristian Regel beskæftiget sig med video, TV- og filmproduktion, hvorfor han er den perfekte samarbejdspartner, når du skal have produceret visuelle optagelser med øje for extraordinær detaljer.
Et samarbejde med Kristian foregår altid med fuld tillid begge veje og Kristian sætter stor ære i at sikre, at projektet kommer i mål som aftalt.

Dine ønsker for produktionens indhold bliver altid tilgodeset - dit budskab skal frem.
Vigtigst er, at produktionen foregår professionelt, og formålet med videoen kommer til udtryk på den bedst mulige måde. Kristian Regel griber alle projekter an ved at bidrage med sine mange års erfaring inden for Film- og lydproduktion, så du altid føler dig guided i den rigtige retning i dit projekt.

Kristian Regel

Kristian har siden 2009 beskæftiget sig med video, film- og TV-produktion samt radioproduktion og har stor erfaring indenfor genrene, reklame- og corporatefilm, men også artfilm og storytellingvideoer i form af eventfilm, kortfilm og musikfilm.

Ved siden af filmproduktionen har Kristian en nær livslang musikalsk erfaring, hvilken også vægter som et bærende værktøj når det kommer til forståelsen og fornemmelsen for komponering af billeder og klip/redigering af samme.

Kristian har i en ung alder også en rig erfaring indenfor større produktioner og har siden 2011 arbejdet med bla. live OB/storskærmsproduktioner til flere af de danske musikfestivaller, samt live-streaming, musik dvd-udgivelser og eventfilm.

Det er både som teknisk fagmand og som producent.

Kristian er en passioneret producer, som altid ser et projekt som et kunstværk. Hans mål er, at du står tilbage med et projekt, både du og Kristian er stolte af. Hans mangeårige erfaring bruger han altid til at skabe den mest optimale produktion til dig, hvor han som fagperson altid er nysgerrig på at forstå de nyeste fortæller- og produktionsteknikker.

"Der var opmærksomhed på det hele og alle detaljerne. Den film vi havde bestilt fik vi 100% i kassen."

Erik Bohn Andreasen

Driftschef, COO, Urbaser

"Jeg ved at når jeg får det tilbage fra Kristian så er det gennemarbejdet og tjekket."

Jørn 'Ørn' Jeppesen

Impressario, Kjukken & Musiker

"Kristian gik lige den der ekstra meter for at få skudt nogle rigtig gode videoer ud."

Dorthe Frederichsen

Centerleder, Hjernecenter Syd

"Til fotografens arbejde; har vi været meget tilfredse og det var jeg også overrasket overm som man kalder det i vores produktion, 'Finishen' og 'Patentligt arbejde', altså 'akuratesse'. Det var rigtig godt!"

Henrik Brinch

Afdelingsleder, Idealcombi A/S

"I projektet blev der produceret 34 videoer til hjemmesiden. Vi var i høj grad tilfredse og vi oplevede en god forståelse af det slutprodukt vi efterspurgte. I processen supplerede de også selv med ideer til hvordan produktionen kunne blive endnu bedre. Vi vil i fremtiden ikke tøve med at kontakte teamet igen. Kristian Regel er fleksibel, venlig og behagelig at arbejde sammen med."

Lars Olesen

Højskoleleder, Vejle Idrætshøjskole

"Kristian er rigtig god til at klippe til musikken. At Kristian har et godt lydøre er en stor fordel. Derudover er han behagelig at arbejde sammen med, har gode ideer og overholder sine aftaler. Jeg kan varmt anbefale Kristian Regel."

Susanne Berg

Portræt Fotograf

Bliv ringet op
og få et skarpt tilbud

Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud på din på dit næste projekt